Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Hírek

2013. 05. 15. 12:09:07

A talajtakaró fóliák használatának legfontosabb előnye, hogy növelik a talaj hőmérsékletét, ezáltal javul a gyökérzet víz- és tápanyagfelvevő-képessége, ami gyorsabb növekedést biztosít. A talajtakaró fólia optikai tulajdonságait, mint elnyelő- és visszaverőképesség, áteresztőképesség, stb. a színe határozza meg. Éppen ezért leggyakrabban fekete fóliát alkalmazunk, ez elnyeli a beérkező napsugarakat, és az energiát hőátadás útján átadja a talajnak, így felmelegíti azt, nagyobb mértékben, mintha a sugarak közvetlenül a talajfelszínre érkeznének.

2013. 05. 14. 09:40:25

A szakszerűen megválasztott és felszerelt napvitorla esztétikus, időtálló, és mindenek előtt rendkívül hatékony árnyékolási forma. A hagyomásnyos napernyőkkel szemben számos előnnyel bír, pl jóval stabilabb (erős szélben is funkcionál), nagyobb felületen árnyékol. Legyen szó terasz, kocsi beálló, medence, homokozó árnyékolásáról, egy - vagy több - szakszerűen felszerelt napvitorla tökéletes választás lehet. 

2016. 12. 28. 00:00:00

Ha időjárásálló, esztétikus és árnyékoló funkcióját megfelelően ellátó termékekekt keres, a válasz kézenfekvő: belátásgátló háló. Kedvező árú belátásgátló - árnyékoló eszközeinket szakember segítsége nélkül, könnyedén és gyorsan felszerelheti kerítésére, medence vagy homokozó mellé, de akár teraszok, erkélyek korlátján is elhelyezhetők.

A nyári hónapok egyet jelentenek a szabadtéri kikapcsolódással, a kerti grillezéssel, medence-bulikkal, napozással. Ezek viszont mágnesként vonzzák a kíványcsi tekinteteket. De hogyan is élvezhetnénk gondtalanul a kertünk, teraszunk nyújtotta lehetőségeket, miközben a kerítésünk túloldalán folyton feltűnő szempárok vizslatják, vajon mi folyik odabent? A megoldás kézenfekvő: belátásgátló, térelválasztó eszközöket kell felszerelni, így biztosítva a magánterület intimitását.

2013. 05. 28. 10:21:51

A kert megtervezésétől, a megfelelő növények kiválasztásán át, az elültetett virágok és örökzöldek gondozásáig, számos kertészeti, kertgondozási témakörben tudunk segíteni. Ehhez ajánljuk vásárlóink figyelmébe szakkönyveink, kertészeti kiadványaink széles választékát. Sőt! A növények gondozásához nyűjtott tanácsokon túl, a kert ápolásához, alakításához, medencék, faházak és más kerti építmények kialakításához is remek ötleteket kaphatnak könyveink olvasói. Könyvválasztékunk folyamatosan frissül, a kínálat számos akciós terméket, könyvcsomagot is tartalmaz. Böngésszen és olvasson kedvére Ön is!

Jelenleg két kategóriába soroljuk kiadványainkat:
KÖNYVEK: faház- és kerítésépítésről, medence kezelésről, komposztálásról...
KÖNYVEK: füvesítés, parkosítás, növénytermesztés, biokertészet, örökzöldek...